Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ножі для хліба мають спеціальну "хвилю" по краю, завдяки якій легко різати хліб, навіть дуже м'який і свіжий
Керамічні ножі - ідеальне рішення для акуратної нарізки м'яса, риби, хліба, сиру, ковбаси, овочів, фруктів і інших інгредієнтів. На відміну від леза із сталі, кераміка не залишає жодних слідів окислення на продуктах, тому їх смак залишається природним і без сторонніх присмаків. При правильному використанні ножів з кераміки, вони прослужать Вам довгий час, не вимагаючи, при цьому, додаткової заточки леза. Використовуйте обробні дошки з дерева, пластику або силікону
Матеріали:
- лезо з цирконієвої кераміки
- ручка з ABS-пластику "soft-touch"
- чохол з ABS-пластику
- Довжина леза, см: 15
Особливості:
- екологічно чистий матеріал
- пластиковий чохол в комплекті
- зручна ручка "soft-touch"
- бездоганно ріже
- не вимагає заточування
- не іржавіє
- легко піддається чищенню
Застереження:
не рекомендується використовувати для різання кісток, твердих і заморожених продуктів