Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонні ножі — те, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, обробні, обвалочніабо філейні. Хороші кухонні ножі у всі часи цінувалися дуже високо
Тип ножа: Ніж для чистки овочів
Матеріал леза: нержавіюча сталь.
Довжина леза: 9см.
Заточка леза: одностороння.
Матеріал рукоятки: ABS-пластик.
Довжина рукоятки: 11.5см.
Чохол: немає.
Підходить для миття в посудомийній машині: ні
Міні-упаковка: 6 шт.
Упаковка: ярлик, пвх-блістер.
Особливості
- лезо і рукоятка прекрасно збалансовані
- практичний у використанні
- нековзка ручка
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується і довго залишається гострим