Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонні ножі - те, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, обробні, обвалочні або філейні. Хороші кухонні ножі в усі часи цінувалися дуже високо
- Тип ножа: "Шеф-кухар".
- Матеріал леза: нержавіюча сталь.
- Довжина леза: 20 см.
- Заточка леза: одностороння.
- Матеріал рукоятки: ABS-пластик.
- Довжина рукоятки: 13.5 см.
- Чохол: немає.
- Підходить для миття в посудомийній машині:ні
- Упаковка: ярлик, пвх-блістер.
Особливості:
- лезо і рукоятка прекрасно збалансовані
- практичний у використанні
- нековзка ручка
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується і довго залишається гострим