Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонні ножі — то, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, розробні, обвалочні або філейні. Гарні кухонні ножі у всі часи цінувалися дуже високо.
- Матеріал: нержавіюча сталь, поліпропілен
- Розмір леза 13 см
- Розмір ручки 12 см
Лезо з нержавіючої сталі, що має високу міцність і корозостійкість.
Твердість стали за шкалою Роквелла – 53
Чорне покриття запобігає прилипанню продуктів до леза під час нарізування. Ергономічна ручка з поліпропілену, покрита термостійкою гумою із стильною.
бронзовою вставкою з ABS
Покриття soft-touch забезпечує антиковзкий ефект
Конструкція ручки сприяє правильному та зручному використанню.
Ніж-сантоку - японський кухонний ніж, який використовується для нарізки м'яса, риби та овочів. Він має лезо з кутом заточування близько 15 градусів, що дозволяє легко та точно нарізати продукти. Крім того, ніж-санток має зручну ручку, яка забезпечує комфортну роботу з ним. В цілому, ніж-санток є універсальним інструментом для нарізки та підготовки продуктів на кухні.