Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір каструль з нержавіючої сталі — це основне кухонне приладдя, яке є найбільш важливими елементами на кухні. Набір містить каструлі різних розмірів , що дозволяє готувати апетитні страви з безлічі інгредієнтів. Такі каструлі це завжди смачне і здорове приготування їжі. Каструлі виконані з якісної нержавіючої сталі з застосуванням сучасних технологій виробництва. Такі каструлі мають прекрасний зовнішній вигляд, оснащені капсульної дном і відрізняються високою міцністю і довговічністю у використанні.
Матеріал: нержавіюча сталь.
Матеріал кришки: жароміцне скло.
Кількість предметів в наборі: 8.
Комплектація: каструлі 1,5 л (Ø16*10см), 2л (Ø18*11см), 3л (Ø20*12см), 5л (Ø24*14см).
Тип дна: 5-ти шарове індукційне.
Мірна шкала: є.
Спосіб кріплення ручок: клепочне з'єднання.
Тип ручок: порожнисті.
Колір ручок: чорний.
Кришка з отвором для виходу пари: так.
Обробка металу: дзеркальний/сатин.
Тип плити: електрична, склокерамічна, індукційна, газова.
Підходить для миття в посудомийній машині: так.
Упаковка: кольорова картонна коробка
Особливості:
- виготовлені з високоміцної нержавіючої сталі, що не піддається корозії і тмянінню
- ідеальні для інтенсивного використання, стійкі до зносу
- відрізняються високою теплопровідністю і розподілом температури, що забезпечує швидке нагрівання і тривале утримання тепла
- всередині всіх каструль є мірна шкала
- з'єднання ручок виконано клепочним способом
- на кожній кришці передбачено отвір для виходу пари
- зовнішня поверхня з дзеркально-сатиновим поліруванням
- підходять для всіх видів плит
- підходять для миття в посудомийній машині
Догляд за посудом:
- перед початком використання необхідно видалити з виробу всі ярлики і елементи упаковки, ретельно вимити і просушити виріб
- після кожного використання дочекатися охолодження виробу, потім ретельно вимити і просушити
- не рекомендується використовувати абразивні миючі засоби і металеві щітки
Використання та правила безпеки:
- не піддавати вироби різким змінам температури
- не залишати порожній посуд на вогні
- уникати потрапляння полум'я на ручки і бічні стінки посуду
- не використовувати гострі металеві аксесуари