Кількість
|
Вартість
|
||
|
Решітка для заливки десертів чорна
Матеріал нержавіюча сталь із порошковим покриттям
Розмір 40 х 25 см.
Кондитерські грешітки незамінні для роботи з глазуруванням кондитерських виробів. За допомогою такого кондитерського інструменту, як сітка для глазурування, Ви можете рівномірно розподілити глазур по поверхні та боковинах торта, тістечок, цукерок або фруктів. Вся надмірна маса стіче вниз і може бути використана повторно. Головне поставте решітку або на лист, або на пекарський папір.
Решітки можна також використовувати для запікання м'яса, птиці та інших продуктів, щоб відразу стікав жир. Дуже зручно та корисно. У звичайний час можна пристосувати як підставку під гаряче.