Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вінчик класичний кондитерський
- широко застосовується на кухнях ресторанів та інших закладів громадського харчування. Віночок застосовується для змішування та збивання: застосовується при приготуванні майонезу та різних соусів, рідкого тіста, крім того для збивання яєць і вершків. Зручна ручка не дозволить вислизнути віночку з вашої руки.
Виготовлений з нержавіючої сталі, дерева та пластику.
- необхідний приготування страв різного роду.
Вінчик – це кухонний інструмент, який складається з металевих спіралей, закріплених на зручній ручці. Віночки використовуються для збивання та змішування невеликих порцій продуктів, коли блендер включати нерозумно. А деякі кухарі взагалі віддають перевагу ручному інструменту у всіх випадках. Найчастіше віночок застосовують у кондитерському виробництві та при приготуванні випічки. Віночки мають два безумовних плюси: вони дешеві і не створюють шуму під час роботи. Бажано купувати віночок бренду, що добре зарекомендував себе і знайомого вам, щоб уникнути розчарувань і зробити процес приготування страви приємнішим і ефективнішим.
Розміри: 290 х 65 х 65 мм.
Вага – 72 гр