Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір для фондю розрахований на шість осіб і включає 10 предметів: фондюшницю, пальник, підставку, підставку і шість виделок. Каструля та решта складових набору виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, а ручки вилок – з термостійкого пластику. Компоненти набору можна мити в посудомийній машині.
Технічні характеристики:
· Тип Набір для фондю
· Кількість позицій, шт. 10
· Кількість персон 6
· Діаметр горщика, см 17.5
· Матеріал чашки Нержавіюча сталь
· Матеріал виделок Нержавіюча сталь
· Колір Срібло
· Очищення в посудомийній машині Так
· Набір: Каструля, пальник, підставка, підставка для фондю, вилка 6x
· Виготовлено Китай
- Кількість осіб: 6
- Об'єм, л: 1.5
- Розміри: 18.8 х 23.2 х 19.6 см
Комплектація:
Каструля Ø 17.5 см - 1
Пальник - 1
Стійка - 1
Підставка для фондю - 1 шт
Вилка для фондю - 6 шт
Що таке фондю, його види?
Класичне фондю - це страва із суміші розтоплених швейцарських сирів, білого вина, крохмалю, даху (міцний алкогольний напій з чорної вишні) та спецій. Хоча назва походить від французького слова «fondre» («плавити»), винахід рецепту та традицію запрошувати гостей на фондю приписують швейцарцям.
Припускають, що ідея топити сир спала на думку альпійським пастухам, які тривалий час проводили на пасовищах. Вони укладали шматочки сиру на дно керамічного горщика та заливали їх вином. Потім ємність нагрівали, а в сирну масу, що вийшла, макали скибочки підсушеного хліба. У Середньовіччі фондю вважали їжею бідних, але згодом воно стало популярним у всіх верств населення.
За багатовікову історію рецепт оригінальних ласощів удосконалювали, розробляли нові рецепти, експериментували з інгредієнтами. Сьогодні найбільшого поширення набули такі види фондю: із сиру; м'ясне на олії чи бульйоні; шоколадне.